Uspoleret natur og fuldstændig ro

Beliggende ca. 3 km udenfor selve byen på skøn 5000 kvm fredelig og ugeneret naturgrund finder man dette lille "åndehul".. Flere solterrasser - heraf er den ene delvist overdækket. Lækkert pool-område med kæmpe solterrasse samt absolut børnevenlig pool med gradvist faldende niveau fra 30 -160 cm's dybde. Poolen måler 4x10 meter. Petanque-banen, som er anlagt på grunden, giver anledning til mange hyggelige timer i træernes skygge.

Poolen passes af lokal pool-service.

Stenmure og fransk charme

Huset er opført i rigtig Provence-stil og er løbende renoveret, senest i 2020.

Indeholder: I stueplan er der en hyggelig opholdsstue med brændeovn, behagelige møbler og udgang til terrassen. Stort køkken/alrum med spiseplads og trappe til 1. sal. Køkkenet er veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, elkedel, Nespressomaskine, brødrister samt rigeligt med gryder og pander.

Lille vaskerum med vaskemaskine.

I stueplan endvidere rummeligt soveværelse med to enkeltsenge (står som dobbeltseng) og udgang til terrassen. Nyere badeværelse med brus. Entre med garderobeplads.

Ad den lidt stejle trappe til 1. sal findes der yderligere 2 værelser, begge med dobbeltsenge, samt nyere, lækkert flisebadeværelse med brus.

Fjernsyn, DVD-afspiller og musikanlæg.


I alt 6 sovepladser.