Liv i byen

Lorgues er en mellemstor sydfransk by med alle faciliteter - flere supermarkeder og bagere, grønt-butikker samt diverse forretninger og cafee. Tirsdag formiddag er der marked i Lorgues, hvor man kan finde stort set alt... Det er et must at shoppe nogle af de lokale varer hos de handlende, som gerne deler smagsprøver ud. Alt hvad man næppe tror findes, finder man lige her!

Fantastiske restauranter og god vin

Der er naturligvis masser af vinslotte i området - særligt skal fremhæves Lorgues' eget Chateau de Berne, som sælger glimrende vine - og byder på både hyggelig bistro, imponerende vinkælder og en Michelinrestaurant i forbindelse med slottets hotel. I sommerferien er der ofte koncerter i det fri, og stemningen er fantastisk. 

Lorgues nærmest vælter sig i hyggelige fortovsrestauranter med noget for enhver smag, og skal man prøve en helt særlig madoplevelse, så er det et must at bestille bord hos Chez Bruno. Han er berømt over hele Frankrig for sine fremragende trøfler - og udover at have en Michelinstjerne, så er der ikke sparet på smagsindtrykkene. 


Action og afslapning

Området byder på masser af oplevelsesmuligheder - smukke solnedgange ved udsigtsterrassen i Tourtour, den enorme ferskvandssø, Lac StCroix, hvor der er rig mulighed for at bade - eller hvad med en tur i det franske Grand Canyon? Tag bjergvejen i den storslåede natur - eller nyd synet fra vandsiden med elbåd eller vandcykel gennem kløften. Husk badetøjet - søen er skøn.

Se grotterne i Villecroze eller tag på shoppetur i Aix en Provence eller Nice.

Trækker mountainbike-sporet, findes det i varierende sværhedsgrad og længde rundt på Bernes jorde. Udlejning af mountainbikes sker på stedet.

Er man til action, kan der også sejles kano - man vælger sværhedsgraden og længden af turen, og så er det ellers bare afsted ned gennem strømmen - eller prøv klatrebanen mellem trætoppene og mærk suset, når man slutter turen af på svævebanen over vandet.

Endelig er Rivieraen ikke mere end ca. 40 minutters kørsel væk, hvis stranden trækker.